Skip to main content
Seni tradisi turun temurun- Tripfez Travel

Pakej Percutian ke Ankara

Seni tradisi turun temurun

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Mulakan perjalanan anda ke Muzium Tamadun Anatolia, sebuah muzium yang mempamerkan perkembangan sejarah arkeologi dari zaman Palaeolitik, Neolitik, Chalcolithic, Zaman Gangsa, Assyria, Hittite, Phrygian, Urartian dan Lydia kepada orang awam yang datang berkunjung. Tidak lupa juga Anitkabir, dimana terletaknya sebuah makam Mustafa Kemal Atatürk yang merupakan seorang pemimpin Kemerdekaan Perang Turki dan juga Presiden Republik Turki.

Masjid Hacı Bayram dibina pada zaman Kerajaan Uthmaniyyah dan diasas oleh seorang agamawan yang juga mengasaskan tarian 'Bayramiye Dervish'. Manakala Vakıf Eserleri Müzesi pula adalah cara untuk memulihara hasil kesenian Turki yang unik dengan memberi karpet kepada masjid disekitarnya. Oleh itu, tekstil Turki, koleksi manuskrip Uthmaninyyah, hasil seni jubin, hasil logam dan panel kayu ukiran halus juga dijaga oleh pihak berkuasa tempatan.

Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa kurang daripada 1 jam.

Travel Consultant

Farhah

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }