Skip to main content
Tripfez masih beroperasi seperti biasa. Namun, pihak pengurusan bangunan kami tidak membenarkan pengunjung datang ke pejabat kami. Hubungi kami menerusi WhatsApp di +60 16-309 3685 atau e-mel kami di hello@tripfez.com.
Pakej Percutian ke Cordoba Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Cordoba

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Sepanyol
  4. Cordoba

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan [[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Cordoba adalah ibukota dinasti Ummayad dan zaman paling indah dalam sejarah Islam di Sepanyol. Luangkan masa anda di Old Quarters of Cordoba yang telah dipelihara sehingga kini untuk pelawat datang melawat. Selain itu, jangan lupa untuk berjalan-jalan di Jambatan Roman, jambatan bersejarah Cordoba, selatan Sepanyol dan Andalusia.

Mengagumi sejarah dan senibina yang indah dari Masjid Lama Cordoba ke dewan hipostyle ke Mihrab ke Arch Horseshoe dan Kubah. Seterusnya, pergi ke Kandang Merah untuk menikmati percutian unik anda kerana ia digunakan untuk melatih kuda dan penunggang. Pelancong juga boleh menikmati pertunjukan satu jam bagi para pelumba dan kuda di kandang ini. Akhirnya, Madinat Az Zahra dibina oleh Abd Ar-Rahman III untuk isterinya Az-Zahra untuk menunjukkan betapa cintanya kepada isterinya yang merasakan rindu akan negara Syria.

Tempah pakej melancong anda ke Cordoba dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Faris - Tripfez Travel
Faris
Travel Consultant
Azril - Tripfez Travel
Azril
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }