Skip to main content
Pakej Percutian ke Slovenia Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Slovenia

Keindahan Flora dan Fauna Yang Menakjubkan

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Slovenia

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Negara ini dikatakan sebagai "Switzerland Kecil". Slovenia telah dikurnikan dengan flora dan fauna yang menawan di seluruh negara mereka.

Dari gunung Julian Alps yang dilitupi salji, sehinggalah ke air biru-hijau tasik Bled yang di latarbelakangkan gunung Karavanke (ada gereja kat tengah tasik!). Seni bina yang diadaptasi seperti bangung di Venice, sehinggalah seni bina gereja yang dipengaruhi dari zaman Gothic lagi. Mari ke Slovenia dan eksplor negara yang kecil, tapi indah ini.

Tempah pakej melancong anda ke Slovenia dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Syahir

Travel Consultant

Firdaus

Travel Consultant

Olivia

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }