Skip to main content
Pakej Percutian ke Macedonia Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Macedonia

Rasai Keistimewaan Negara Balkan Di Macedonia

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Macedonia

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Di antara negara-negara Balkan, Macedonia adalah antara negara yang tercantik dan wajib korang datang. Terlatak di antara Bulgaria, Serbia dan Kosovo,negara ini juga dikurniakan keindahan semula jadi yang tidak boleh ditandingi.

Antara tasik yang tertua di dunia, Tasik Ohrid, yang di tarbelakangkan gunung Galičica akan membuatkan masa terhenti seketi bila korang jalan-jalan pusing tasik tu. Di dalam bandar Čaršija di negeri Skopje, bangunanya masih mengekalkan seni bina era Uthmaniyyah dan Byzantine. Melimpah dengan sejarah dan alam semula jadi yang menawan, korang akan terpukau degan negara Macedonia.

Tempah pakej melancong anda ke Macedonia dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Nadiah

Travel Consultant

Nash

Travel Consultant

Safinatul

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }