Skip to main content
Tripfez masih beroperasi seperti biasa. WhatsApp kami di +60 16-309 3685 atau e-mel di hello@tripfez.com.
Kami telah menghubungi semua pelanggan pakej percutian daripada Tripfez antara Mac hingga Mei 2020. Hubungi kami jika anda belum menerima maklumat dari kami. [Latest Updates]
Pakej Percutian ke Amalfi Coast  Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Amalfi Coast

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Itali
  4. Amalfi Coast

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Jejakkan kaki anda di Pantai Amalfi, sebuah kota ajaib di Itali untuk menikmati angin Mediterranean. Berada di sini akan membuatkan anda berasa seperti anda salah seorang bintang bersama dalam filem Hollywood. Bahkan anda boleh berbulan madu yang indah di sini sambil menikmati pemandangan Pantai Amalfi dan menghirup secawan teh. Buah-buahan segar, udara segar, masakan lazat untuk digali dan pemandangan yang indah untuk anda siarkan di Instagram.

Memercikkan air seperti tidak ada esok, laut biru yang mendalam akan menyapu kebimbangan anda dalam perjalanan anda. Anda boleh bersiar di Villa Rufolo yang merupakan taman villa bergaya Arab dengan pemandangan laut dan bunga-bunga mekar di sekitar taman adalah sekali dalam seumur hidup anda, anda tidak akan lupa! Seterusnya, pergi ke Positano dan menjadi James Bond anda sendiri dengan rumah dramatik sebagai latar belakang anda.

Nikmati masakan tradisional Pantai Amalfi dengan menikmati makanan laut segar atau Pizza, Bolognese atau wain untuk menemani hidangan anda. Nikmati hidangan anda di restoran sambil menikmati pemandangan surgawi seperti pemandangan di sini dengan pencuci mulut yang lazat seperti 'Limoncello', 'Torta Caprese', atau pencuci mulut tradisional mereka yang merupakan kek limau!

Tempah pakej melancong anda ke Amalfi Coast dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }