Skip to main content
Tripfez masih beroperasi seperti biasa. WhatsApp kami di +60 16-309 3685 atau e-mel di hello@tripfez.com.
Kami telah menghubungi semua pelanggan pakej percutian daripada Tripfez antara Mac hingga Mei 2020. Hubungi kami jika anda belum menerima maklumat dari kami. [Latest Updates]
Pakej Percutian ke Marseille Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Marseille

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Perancis
  4. Marseille

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Marseille adalah bandar pelabuhan metropolis yang masih mengekalkan sejarah penjajahan sejarah Algeria dan Perancis di rantau ini. Budaya Afrika Utara dan pengaruh Islam sangat jelas di jalan-jalan di sini. Anda boleh menemui cawan-cawan kecil di atas piring perak dengan teh pudina yang panas, suara lelaki dari Maghreb yang bertengkar di sudut-sudut kerana Marseille dengan hubungan yang mendalam dengan orang-orang Maghreb dan etnik lain, dan juga jeritan Yalla! Yalla! "-"Ayuh, ayuh! "- dari satu pekedai Arab kepada penolongnya.

Jauh dari kepelbagaian budaya Marseilleyang kaya, di tengah-tengah Marseille anda dapat menemui, Pelabuhan Vieux (pelabuhan lama), dengan kapal layar yang mahal yang disusun di sebelah masing-masing. Terletak di atas bukit, Le Panier adalah di mana jalan-jalan sempit akan membawa anda kedataran yang mengagumkan. Di sini anda boleh belajar tentang budaya dan sejah Marseille, minum kopi di bumbung kedai dan berjalan-jalan, menemui tukang dan pencipta dari Marseille. Amat berbaloi jika anda meneroka suku République, dengan butiknya yang bergaya dan bangunan Haussmanniannya. Di kawasan Joliette di mana pusat Katedral Marseille, totemic Marseille, Notre Dame de la Major.

Bagi pelancong, Marseille mempunyai reputasi yang semakin meningkat sebagai destinasi percutian yang sangat menarik dan bukan hanya sebuah bandar untuk ke Provence. Dengan budaya santai dan menikmati cahaya matahari sepanjang tahun, percutian ke Marsaille amat berbaloi buat yang mahukan kelainan di France. 

Tempah pakej melancong anda ke Marseille dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Shafiq M

Travel Consultant

Olivia

Travel Consultant

Azril

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }