Skip to main content
Tripfez masih beroperasi seperti biasa. Namun, pihak pengurusan bangunan kami tidak membenarkan pengunjung datang ke pejabat kami. Hubungi kami menerusi WhatsApp di +60 16-309 3685 atau e-mel kami di hello@tripfez.com.
Pakej Percutian ke Prague Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Prague

Kota emas 100 menara

  1. Halaman Utama
  2. Eropah
  3. Republik Czech
  4. Prague

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Prague pada mulanya sebuah ‘permata yang tersembunyi’, bandar yang tidak begitu popular dalam kalangan pelancong kerana dibayangi bandar-bandar dan negara-negara besar berhampiran yang lebih popular. Namun begitu, selari dengan peredaran masa, Prague kini menjadi lokasi tarikan pelancong dengan pelbagai destinasi menarik menanti kehadiran pengunjung saban tahun.

Jalan berbatu-batu di Prague dan kawasan sekitar yang indah dan cantik akan membuatkan anda terpegun dan tergamam. Menerokai kawasan-kawasan tumpuan pelancong di sekitar bandar ini, bersiar-siar di Charles Bridge atau menikmati pemandangan dari Letná Park, Prague menjanjikan pengalaman yang menarik untuk anda.

Tempah pakej melancong anda ke Prague dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu
Asrul - Tripfez Travel
Asrul
Travel Consultant
Nash - Tripfez Travel
Nash
Travel Consultant
Azril - Tripfez Travel
Azril
Travel Consultant

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }