Skip to main content
Kepulauan Permata Kedah- Tripfez Travel

Pakej Percutian ke Pulau Langkawi

Kepulauan Permata Kedah
**Termasuk Tiket Penerbangan
**Tidak Termasuk Tiket Penerbangan

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Legenda Mahsuri akan menghantui anda di Langkawi, kepulauan 100 pulau. Yang uniknya tentang pulau ini ialah ia seringkali dilawati oleh burung helang kemerahan coklat yang terbang ke sana ke sini di pulau ini. Selain itu, ia juga telah menjadi pulau pilihan yang akan dikunjungi oleh para pelancong tatkal berkunjung ke Malaysia.

Membeli-belah bebas cukai juga adalah salah satu tarikan di pulau ini yang akan membuatkan pelancong untuk berbelanja secara mewah di sini. Pantai, gunung-ganang, air terjun dan pemandangan yang memukau akan membuatkan anda tidak berkedip mata akan keindahan pulau yang tiada bandingannya.

Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa kurang daripada 1 jam.

Travel Consultant

Haire

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }