Skip to main content
Pakej Percutian ke Pulau Lang Tengah Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Pulau Lang Tengah

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Malaysia
  4. Pulau Lang Tengah

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Jadikan impian satu kenyataan dengan berkunjung ke puau yang terletak dia antara Pulau Perhentian dan Pulau Redang di Terengganu. Bagi mereka yang lebih sukakan 'privacy' pulau ini pilihan yang tepat untuk meluangkan masa merehatkan fikiran setelah penat bekerja. Pulau ini mendapat nama melalui "Lang" diambil daripada "helang" berterbangan mencari ikan untuk dijadikan santapan. Pasir pantai yang memutih serta langit nan biru, menjadi destinasi penggemar sukan menyelam untuk menerokai ilmu lautan yang terbentang luas. 

Tempah pakej melancong anda ke Pulau Lang Tengah dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Syamil

Travel Consultant

Agnes

Travel Consultant

Haire

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }