Skip to main content
Pakej Percutian ke Pulau Kapas Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Pulau Kapas

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Malaysia
  4. Pulau Kapas

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Seputih kapas itulah Pulau Kapas yang memukau pandangan mata. Namun, terdapat banyak cerita nenek moyang disebalik Pulau Kapas yang akan mengejutkan pengunjung. Penyelam juga sanggup menyelam ke lautan untuk menerokai keindahan yang tersembunyi, begitu juga tarikan terumbu karang dan ikan yang berwarna-warni memeriahkan suasana. Pasti anda tidak akan saling tumpah kelihatan seperti duyung ataupun dugong ketika berenang. 

Selain itu juga, anda digalakkan untuk untuk mendaki, 'jungle trekking' di Bukit Berakit untuk mencabar diri anda yang sudah lama tidak aktif. Jika inginkan suasana romantik dan sendu, lihatlah ke matahari terbenam sambil memeluk diri sendiri di tepian pantai. Tidak lupa juga, hidangan lazat dengan harga berpatutan yang pasti akan mengisi perut yang mengadu kelaparan! 

Tempah pakej melancong anda ke Pulau Kapas dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Syamil

Travel Consultant

Haire

Travel Consultant

Agnes

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }