Skip to main content
Pakej Percutian ke Butterworth Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Butterworth

Syurga makanan tempatan

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Malaysia
  4. Butterworth

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Butterworth ialah bandar utama dan terbesar di Seberang Perai, terletak di bahagian tanah besar Pulau Pinang. Terokai Butterworth dan mengagumi keindahan seni yang dihasilkan oleh pelukis tempatan – banyak mural yang dihasilkan di sini yang memaparkan sejarah bandar Butterworth dan Seberang Perai secara umumnya. Ambil gambar sebanyak mungkin untuk kenang-kenangan dan kongsikan kepada rakan-rakan dan keluarga di Instagram. Merasai pengalaman mencuba makanan jalanan tempatan asli Pulau Pinang, menikmati pemandangan dan pantai-pantai yang menarik, berkunjung ke pusat beli-belah, pasar malam, pasar pagi, menikmati makanan laut yang menyelerakan dan banyak lagi!

Berjalan-jalan melalui bangunan-bangunan bersejarah berdekatan sambil mengagumi seni bina unik dengan kepelbagaian budaya di sini. Nikmati pakej percutian terbaik ke Georgetown yang akan membawa anda menerokai dan merasai truly Asia, Malaysia yang kaya dengan budaya dan keindahan alam semula jadi yang memukau.

Tempah pakej melancong anda ke Butterworth dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Anis

Travel Consultant

Nash

Travel Consultant

Faisul

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }