Skip to main content
Pakej Percutian ke New Delhi  Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke New Delhi

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. India
  4. New Delhi

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Bandar New Delhi adalah bandar pelbagai percanggahan. Di sini anda akan jumpa kereta, kereta sorong dan motosikal memotong masing-masing dengan mahir sekali. Kedengaran bunyian hon dan kesibukan manusia berniaga dan bergerak di tepi jalan boleh memeningkan anda jika anda kurang biasa dengan situasi sibuk ini. Dengan bilangan penduduk sebanyak 21.75 juta, tidak hairan mengapa New Delhi sangat padat. Namun, dengan keriuhan New Delhi ini, ada sesuatu yang unik tentang bandar ini. Sifat yang yakin untuk menunjukan diri mereka yang sebenar. Kecantukan yang boleh dirakam di dalam sebuah gambar. Lain dari yang lain. 

Lelaki memakai pakaian kurta yang segar dan wanita memakai sari yang berbagai-bagai warna, boleh dilihat melepasi asap-asap kereta dan debu di pusat bandar yang meriah ini. Lari seketika dari kesibukan pusat bandar mereka, New Delhi juga kaya dengan sejarah dan bangunan-bangunan yang indah juga. Seperti Red Fort yang di buat dari batu berwarna merah dan juga menara Qutub Minar dengan ketinggian 73 meter yang telah di bina pada tahun 1193. Bandar New Delhi ini adalah seperti makanan yang mereka makan. Ia adalah campuran pelabagai bahan-bahan yang membuatkan New Delhi sebuah pengalaman yang indah. 

Tempah pakej melancong anda ke New Delhi dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Ainul

Travel Consultant

Azwan

Travel Consultant

Azreen

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }