Skip to main content
Pakej Percutian ke Georgia Bersama Tripfez

Pakej Percutian ke Georgia

Negara Yang Semakin Mendapat Perhatian Orang Ramai

  1. Halaman Utama
  2. Asia
  3. Georgia

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

0 Keputusan[[ tourCount.total > 0 ? tourCount.total : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.git > 0 ? tourCount.git : 0 ]] Keputusan[[ tourCount.fit > 0 ? tourCount.fit : 0 ]] Keputusan
Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Georgia ada antara negara yang kurang dapatkan perhatian. Namun tetapi, negara yang terletak di belakang gunung-gunung Caucasus dan di timur Laut Hitam ini, sedang giat menjadi antara negara yang tercantik di dunia.

Negara ini dihiasi oleh pemandangan panaroma gunung-ganang yang menakjubkan seperti di sekitar bandar kecil Kazbegi. Ibu negara Georgia, Tblisi, ditempatkan di sebalik kubu Narikala yang di dirikan sejak abad ke-4 lagi. Seni bina Tblisi yang moden dan dalam masa yang sama bersejarah membuatkan bandar ini unik. Terokai seluruh Georgia yang indah ini dengan memasuki negara ini ke senarai 'Dreamcation' korang sekarang!

Tempah pakej melancong anda ke Georgia dengan Tripfez. Bercuti bersama keluarga, kawan-kawan dan nikmati makanan halal yang sedap. Dapatkan pakej percutian termasuk dengan penerbangan atau pakej 'ground' anda secara online sekarang!
Kami Sedia Membantu

Travel Consultant

Aizat

Travel Consultant

Shun Di

Travel Consultant

Asrul

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 1-2 hari bekerja.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }