Skip to main content
Pertembungan antara Lautan Mediterranean dan Lautan Atlantik- Tripfez Travel

Pakej Percutian ke Tangier

Pertembungan antara Lautan Mediterranean dan Lautan Atlantik

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Tangier, sebuah lokasi strategik yang terletak di antara Afrika dan Eropah sejak zaman Phoenicia dimana mengikut sejarah peradaban, disinilah Hercules membentuk negara Afrika. Temui peninggalan bersejarah ini di Gua Hercules dan hayati sejarah peradaban yang tidak ternilai ini. Kemudian, menuju ke Muzium Kasbah atau dikenali sebagai Musee de la Kasbah yang dipercayai pernah menjadi tempat kegemaran Sultan.

Singgah sebentar ke Kafe Baba di Kasbah untuk menghirup secawah teh pudina dan meneruskan perjalanan untuk membeli-belah di pasar. Abadikan kenangan di Terrasse des Paresseux dengan mengambil foto bersama yang tersayang. Jangan lepaskan peluang anda!

Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa kurang daripada 1 jam.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }