Skip to main content
Let's fall in love with Casablanca- Tripfez Travel

Pakej Percutian ke Casablanca

Let's fall in love with Casablanca

Visa*

* Untuk warganegara Malaysia

Penerbangan Pergi Balik

Airport Pickup

Insuran Perjalanan

Hotel

Hidangan Halal

Ketua Kumpulan

Lawatan

Back image of a cartoon person holding a map

Hubungi Kami

Pasukan profesional kami sentiasa bersedia untuk membantu anda mengenai urusan perjalanan anda. Hubungi kami dan berikan maklumat yang kami perlukan. Kami sedia membantu anda merealisasikan percutian impian anda. Hubungi Kami

Gambaran Keseluruhan

Jika anda melancong ke Maghribi, jangan lupa untuk memasukkan Casablanca antara senarai destinasi pelancongan yang teratas! Luangkan masa berharga dengan melawat Pusat Muslim King Hassan II yang mengagumkan termasuk pintu luar masjid gergasi yang boleh memuat 25.000 jemaah dan menjadi salah satu masjid terbesar di seluruh dunia. Seterusnya, mari kita mennguji deria rasa anda dengan Harira dan teh mente semasa anda berada di sini, oleh itu uji keberanian anda dengan mencuba hidangan utama; kepala kambing kukus.

Seterusnya, bersiap sedia untuk melawat istana Raja yang terletak di perairan New Medina di Casablanca, yang menawarkan karya seni bina Islam yang mengagumkan dari luar istana. Diawasi oleh pengawal istana bersenjata, sukar bagi orang awam untuk menyelinap masuk ke istana ini kerana ia hanya digunakan untuk acara penting atau santapan diraja dan keluarga diraja.

Tempah destinasi pelancongan anda yang seterusnya ke sini!

Kami Sedia Membantu

Assalamua'laikum. Anda boleh menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa kurang daripada 1 jam.

WhatsApp +60 16 3093 685Telefon +603 8601 3685
Sila betulkan kesilapan berikut:
  • ${ error }